Spring til indhold

Praktikant på Den Danske Ambassade i New Delhi, Indien

Kunne du tænke dig at være praktikant på ambassaden i New Delhi? Her får du mulighed for at beskæftige dig med et af verdens folkerigeste lande, en af verdens største økonomier og en voksende global politisk magtfaktor.

 

Det nuværende praktikanthold består af Nicolai, Clara, Frederik, Simone, Andreas og Sebastian

PRAKTIKANT PÅ DEN DANSKE AMBASSADE I NEW DELHI, INDIEN

Kunne du tænke dig at være praktikant på Den Danske Ambassade i New Delhi? Her vil du få mulighed for at beskæftige dig med et af verdens folkerigeste lande, en af verdens største økonomier og en voksende global politisk magtfaktor. Som en del af én af Udenrigsministeriets 15 klimafrontposter vil du også få mulighed for at bidrage til ambassadens indsats for at løfte Danmarks tårnhøje ambitioner på det grønne område. Indien er vital i forhold til at opnå den globale målopfyldelse både hvad angår klimadagsorden og verdensmålene. Derfor er grøn omstilling et centralt omdrejningspunkt for alle aspekter af ambassadens arbejde. Ambassaden i New Delhi søger seks dygtige praktikanter til efteråret 2020:

 • Én til den politiske afdeling
 • Én til det strategiske sektorsamarbejde
 • Én til public diplomacy
 • Én til innovationscentret
 • To til handelsafdelingen

Vi søger også én praktikant til generalkonsulatet i Bangalore, som vil blive slået op snarest.

Ansøgningsfrist: Søndag den 23. februar 2020 kl. 23:30 (dansk tid).

Praktikopholdet er af seks måneders varighed og løber fra den 1. august 2020 til den 31. januar 2021.

Et praktikophold i Indien vil give dig mulighed for at beskæftige dig med et land i rivende udvikling, såvel politisk som handelsmæssigt. Det er samtidig en unik mulighed for at supplere studiet med praktisk erfaring og få et indblik i indiske samfunds- og erhvervsforhold.

Som praktikant vil du blive en del af ambassadens daglige arbejde på en række områder, hvorfor du kan forvente at få styrket din profil betydeligt i løbet af et særdeles spændende halvår. Blandt andet vil du som praktikant blive tilknyttet et eller flere af vores sektorteams. I et sektorteam samarbejder ambassadens medarbejdere på tværs af afdelinger om et emne, der er relevant for det dansk-indiske samarbejde. På denne måde vil du som praktikant få indblik i flere af ambassadens afdelinger samtidig med, at du udvider din viden inden for et specifikt område.

Generelle forventninger
Vi forventer, at du:

 • Har gode dansk- og engelskkundskaber
 • Har gode samarbejdsevner
 • Er god til at have mange bolde i luften
 • Er proaktiv og kan arbejde selvstændigt
 • Har gode tilpasningsevner og gerne erfaring fra udenlandsophold
 • Har godt kendskab til IT, herunder standardprogrammerne i Microsoft Office

Du skal helst være indskrevet på overbygningsdelen af din uddannelse på en højere dansk læreanstalt. Vi er åbne over for din uddannelsesmæssige baggrund, men du skal kunne forklare hvorfor du vil være interssant for os.