Spring til indhold

Public Diplomacy praktikant

Kunne du tænke dig at være praktikant på ambassaden i New Delhi? Her får du mulighed for at beskæftige dig med et af verdens folkerigeste lande, en af verdens største økonomier og en voksende global politisk magtfaktor.

Ambassaden i New Delhi søger en dygtig praktikant til Public Diplomacy til foråret 2019.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 3. september 2018 kl. 12.00 dansk tid.

Praktikopholdet er af seks måneders varighed og løber fra den 1. februar 2019 til den 31. juli 2019.

Emma, nuværende praktikant i public diplomacy.  

Som praktikant inden for public diplomacy vil det være din opgave at styrke Danmarks omdømme i Indien. Din rolle som public diplomacy-praktikant indebærer en generel deltagelse i ambassadens løbende opgaver inden for det kommunikationsorienterede område, og du vil derfor skulle løse mange forskelligartede opgaver. Public diplomacy er en del af den politiske afdeling, og du vil i løbet af dit praktikophold opnå indblik i både de politiske, kulturelle, økonomiske og handelsmæssige aspekter af ambassadens virke.

Konkret vil arbejdsopgaverne primært bestå i at bidrage med idéer til, og gennemførelse af, ambassadens PR- og kommunikationsaktiviteter såvel som strategi, herunder:

  • Udvikle og vedligeholde ambassadens hjemmeside
  • Opdatere ambassadens Facebook-side og Instagram-, LinkedIn- og Twitter-profil med relevante nyheder, videoindslag og podcastproduktion
  • Planlægge, afholde og formidle diverse kulturelle events, møder og seminarer
  • Deltage i tværkulturelle og politiske events
  • Afholde foredrag for gymnasieklasser fra Danmark 
  • Foretage informationssøgninger
  • Deltage og bidrage til den tværgående sektorgruppe på digitalisering

Du skal være fortrolig med informationssøgning på internettet samt være udadvendt, selvstændig og kreativ. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Sitecore-platformen, men ikke et krav. 

Information om generelle forventninger og praktik finder du her.

Ansøgning

Både motiveret ansøgning (maks. én side) og CV skal skrives på engelsk. Disse dokumenter samt karakterudskrift og relevante udtalelser sendes samlet i én PDF-fil pr. e-mail til de nuværende praktikanter senest den 3. september 2018 kl. 12.00 dansk tid.

Ansøgninger til Public Diplomacy stillingen bedes sendt til Emma Holm Sørensen, emmsor@um.dk, - skriv ”Praktikant 2019 – Public Diplomacy” i emnefeltet.

Du modtager en bekræftelse, når ambassaden har modtaget din ansøgning. Der afholdes samtaler hurtigst muligt herefter, og du kan forvente et endeligt svar på din ansøgning senest en måned efter ansøgningsfristen. Du er velkommen til at søge flere praktikstillinger på ambassaden, dog skal ansøgningerne sendes i separate mails.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende praktikant på ovenstående e-mail adresser.