Spring til indhold

Praktikant i Innovationscentret

Kunne du tænke dig at være praktikant på ambassaden i New Delhi? Her får du mulighed for at beskæftige dig med et af verdens folkerigeste lande, en af verdens største økonomier og en voksende global politisk magtfaktor.

Ambassaden i New Delhi søger en dygtig praktikant til Innovationscentret til foråret 2019.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 3. september 2018 kl. 12.00 dansk tid.

Praktikopholdet er af seks måneders varighed og løber fra den 1. februar 2019 til den 31. juli 2019.

Mads, nuværende praktikant i Innovationscentret.

Dit praktikophold vil give dig indblik i innovationscentrets kerneområder, herunder Life Science, Clean Tech og ICT (informations- og kommunikationsteknologi). Du vil blive involveret i udviklingen af forsknings- og innovationsdrevet samarbejde mellem danske og indiske virksomheder, forskningsinstitutioner og universiteter. Du vil desuden få bred indsigt i dansk-indiske relationer og mulighed for at opbygge netværk i både offentlige og private danske og indiske institutioner og virksomheder inden for forskning, udvikling og innovation. 

Som praktikant på Innovation Centre Danmark i New Delhi vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå i at:

  • Indsamle og præsentere information
  • Planlægge og afholde workshops, innovation camps, konferencer, seminarer m.m.
  • Deltage ved og afrapportere møder og seminarer
  • Kontakte og bistå virksomheder, forskningsinstitutioner og universiteter i forbindelse med besøg fra Danmark i Indien
  • Skabe opmærksomhed om innovationscentret og vores arbejde ved kommunikation gennem Twitter og LinkedIn
  • Udføre diverse rutineprægede opgaver såsom at besvare mails, oversætte og skrive referater m.m.

Vi søger en selvstændig, initiativrig praktikant med stærke analytiske evner, som er i stand til at arbejde som en del af et team. Det er en klar fordel, hvis du har interesse for og kendskab til innovation, forskning og udvikling i danske virksomheder, ligesom du forventes at have interesse for teknologiudvikling og innovationsprocesser.

Information om generelle forventninger og praktik finder du her.

Ansøgning

Både motiveret ansøgning (maks. én side) og CV skal skrives på engelsk. Disse dokumenter samt karakterudskrift og relevante udtalelser sendes samlet i én PDF-fil pr. e-mail til de nuværende praktikanter senest den 3. september 2018 kl. 12.00 dansk tid.

Ansøgning og CV sendes til Mads Kristiansen, mkrist@um.dk, – skriv ”Praktikant 2019 – Innovation” i emnefeltet.

Du modtager en bekræftelse, når ambassaden har modtaget din ansøgning. Der afholdes samtaler hurtigst muligt herefter, og du kan forvente et endeligt svar på din ansøgning senest en måned efter ansøgningsfristen. Du er velkommen til at søge flere praktikstillinger på ambassaden, dog skal ansøgningerne sendes i separate mails.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende praktikant på den ovenstående e-mail adresse.