Spring til indhold

Praktikant i den politiske afdeling

Kunne du tænke dig at være praktikant på ambassaden i New Delhi? Her får du mulighed for at beskæftige dig med et af verdens folkerigeste lande, en af verdens største økonomier og en voksende global politisk magtfaktor.

Ambassaden i New Delhi søgeren dygtig praktikant til den politiske afdeling til foråret 2019.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 3. september 2018 kl. 12.00 dansk tid.

Praktikopholdet er af seks måneders varighed og løber fra den 1. februar 2019 til den 31. juli 2019.

 Mette, nuværende praktikant i den politiske afdeling.

Arbejdet som politisk praktikant indebærer, at du skal sætte dig grundigt ind i Indiens politiske forhold og beskæftige dig med alt fra indenrigspolitik og menneskerettighedsspørgsmål til sikkerhedspolitik og udenrigspolitiske relationer. Du vil også i et vist omfang komme til at beskæftige dig med de politiske forhold i de sideakkrediterede lande; Sri Lanka, Nepal, Maldiverne og Bhutan. Du vil også have mulighed for at samarbejde med ambassadens public diplomacy afdeling.

Som politisk praktikant vil dine arbejdsopgaverne konkret bestå i:

  • Indhentning af information
  • Selvstændigt analysearbejde
  • Indberetninger om den politiske udvikling 
  • Deltagelse ved og afrapportering fra møder og konferencer
  • Være involveret i forberedelse og gennemførsel af ministerbesøg
  • Besvarelse af henvendelser
  • Diverse ad hoc opgaver.

Vi søger en dygtig praktikant med stærke analytiske egenskaber og evnen til at tænke selvstændigt. Du skal kunne arbejde struktureret og bevare overblikket samt have interesse for og kendskab til international politik. Vi forventer desuden, at du kan lide og er god til at formulere dig skriftligt.

Information om generelle forventninger og praktik finder du her.

Ansøgning

Både motiveret ansøgning (maks. én side) og CV skal skrives på engelsk. Disse dokumenter samt karakterudskrift og relevante udtalelser sendes samlet i én PDF-fil pr. e-mail til de nuværende praktikanter senest den 3. september 2018 kl. 12.00 dansk tid.

Ansøgninger til den politiske afdelingen bedes sendt til Mette Høst Mikkelsen, mehomi@um.dk, – skriv ”Praktikant 2019 – Politisk” i emnefeltet.

Du modtager en bekræftelse, når ambassaden har modtaget din ansøgning. Der afholdes samtaler hurtigst muligt herefter, og du kan forvente et endeligt svar på din ansøgning senest en måned efter ansøgningsfristen. Du er velkommen til at søge flere praktikstillinger på ambassaden, dog skal ansøgningerne sendes i separate mails.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende praktikant på ovenstående e-mail adresse.